Praktijk Aleida
Kalmeer uw gedachten genees uw lichaam  

Loslaten bij Praktijk Aleida te Leeuwarden geeft inzichten en wijsheid voor een balans tussen lichaam en geest.
Ontspanning  vraagt iedere keer weer om een keuze van jezelf, om al dan niet door te gaan met het in stand houden van je weerstand en het vermijden van je ware gevoel. Door je weerstand te ervaren kun je er achter komen of deze (zelf-)opgelegde beperkingen op dit moment in je leven nog wel noodzakelijk zijn. Door je onderliggende pijn te ervaren, kun je deze zien voor wat het is en loslaten.
Op deze manier bevrijd je jezelf en geef je weer ruimte aan je ware essentie. Je leert je ware zelf steeds beter kennen en ontspannen te leven in het nu. Ontspanning is helend voor lichaam en geest en zorgt voor de natuurlijke balans.
Shiatsu therapie: De Shiatsu therapie is een therapeutische massage-techniek die haar oorsprong kent in Japan en inmiddels wereldwijd bekend is. Deze vorm van behandelen richt zich voornamelijk op het bevorderen van het fysieke, mentale en emotionele welzijn van de mens. Shiatsu ook wel drukpuntmassage genoemd is een manuele therapie. Doordat er een lichte druk wordt gegeven ontspannen pijnlijke en stijve spieren en wordt de bloedcirculatie weer optimaal bevorderd.
Voetreflex-Reflexone therapie: Bij voetreflex-Reflexone therapie gaat men uit van de gedachte dat een mens een eenheid is van lichaam en geest. Als lichaam en geest in balans zijn spreken we van gezondheid. Bij verstoring van lichaam of geest spreken we van ziekte. Door het lichaam lopen energiebanen die in reflexpunten terug te vinden zijn op de voeten. Een voetreflex-reflexone behandeling geeft veel ontspanning. Elk reflexpunt staat voor een weefsel of orgaan of gewricht in het lichaam. Ook geschikt voor Long Covid klachten. 
Therapeutische lichaamsmassage: Bij Praktijk Aleida wordt gewerkt met zuivere etherische olie. De olie wordt samengesteld op uw klacht zodat lichaam en geest weer in balans mogen komen.
In de praktijk kunt u ook behandeld worden als u geen aanvullende verzekering hebt afgesloten bij uw Zorgverzekeraar zie dan onder voor wie bij tarieven.
E-mailen
Bellen
Map
Info