Praktijk Aleida 0
0
00
Voetreflex Therapie

 

 

Burnout? Een voetreflex massage bij Natuurgeneeskundig Praktijk Aleida te Leeuwarden geeft ontspanning en verdieping.

Een voetreflex massage bij Natuurgeneeskundig Praktijk Aleida te Leeuwarden is een natuurlijke geneeswijze die gebasseerd is op de gedachte dat lichaam en geest een eenheid zijn. Wanneer deze uit balans of verstoord zijn kan een voetreflex massage evenwicht brengen.

Op de handen en voeten bevinden zich reflexones die corresponderen met klieren, organen, botten en weefsels. Door een voetreflex massage ontstaat er een stimulerende werking naar de organen en zal de blokkade opgeheven worden. Het reinigingsproces in de lymfeklieren zal verbeteren waardoor de afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. Veel hedendaagse aandoeningen kunnen worden toegeschreven aan stress en spanning. Een voetreflex massage bij Natuurgeneeskundig Praktijk Aleida te Leeuwarden kan verlichting geven van spanning en klachten en zorgt dat lichaam en geest weer in balans mogen komen. Een voetreflex massage geeft veel ontspanning. Bij Praktijk Aleida wordt uitsluitend met etherische massageolie gewerkt.  

bij o.a. de volgende klachten of aandoeningen;

* Stress

* Slapeloosheid

* Hoofdpijn

* Migraine

* RSI

* Maagklachten

* Darmklachten

* Astma

* Eczeem

* Diabetes

* Hoge bloeddruk

* PMS klachten

* Overgangsklachten

* Nek klachten

* Schouderklachten

* Depressie

* Burnout

Een voetreflex massage kan in aanmerking komen voor vergoeding als deze onderdeel is van een natuurgeneeskundige behandeling. Voor vergoedingen kunt u uw polisvoorwaarden raadplegen van uw Zorgverzekeraar. 


 

 Praktijk Aleida    geneesuwlichaam@gmail.com