Praktijk Aleida 0
0
00
Massage Therapie

 

 

 

Massage Therapie bij  Praktijk Aleida te Leeuwarden ontspant lichaam en geest een aanrader bij stress klachten.

Volgens de Oosterse geneeskunde wordt elke ziekte veroorzaakt door een disbalans in de vitale levensenergie.

Veel fysieke en emotionele factoren hebben een negatieve invloed in het lichaam. Deze invloeden worden verdeeld in overdaad en tekort. Voorbeelden van overdaad in onze Westerse maatschappij zijn stress, te hard werken, hooggevoeligheid, teveel eten en teveel prikkels (geluid, beelden, indrukken). Voorbeelden van tekorten zijn slechte voeding (fastfood), onvoldoende lichaamsbeweging en slaapgebrek. Dit alles kan leiden tot overconsumptie en een sterke behoefte aan bijvoorbeeld suiker, koffie, alcohol of roken. 

Ook zeer sterke emoties kunnen ons negatief beïnvloeden. Elk orgaanstelsel in het lichaam is verbonden met een bepaalde emotie. Wordt deze emotie niet geuit of verwerkt dan heeft dit op de langere termijn ook een negatieve invloed op de andere orgaanstelsels. Massages helpen het evenwicht te bevorderen en kunnen herstellend en preventief werken.

Praktijk Aleida werkt met 

* Shiatsu Therapie

* Therapeutische Massage Therapie

* Reflexone- Voetreflex Therapie

De massageolie bevat warme etherische oliën die geheel persoonlijk wordt samengesteld. De massage therapie ondersteunt het bewustwordingsproces en biedt een goede aanvulling op de andere werkvormen. Op lichamelijk niveau kan massage de bloeddruk en stress verlagen en een positief effect hebben op een betere doorstroming van lymfe en bloed.

Praktijk Aleida biedt geen erotische of Tantrische massage.

 

 

 Praktijk Aleida    geneesuwlichaam@gmail.com