Praktijk Aleida 0
0
00
Energie behandeling

 

Metamorfose massage bij Praktijk Aleida te Leeuwarden zorgt voor een ontmoeting met Jezelf.

Metamorfose massage is een eenvoudige massage voor zelfgenezing en creatieve groei. De massage wordt gegeven op de voeten, handen en het hoofd, die overeenkomen met; bewegen, handelen en denken van de mens.

Metamorfosemassage kan een ondersteuning zijn bij verlies, rouw, scheiding of een veranderingsproces. Het kan ook goed ingezet worden bij kinderen met ontwikkelings problemen. Een belangrijk uitgangspunt is; ruimte scheppen, zodat de levensenergie het werk kan doen.

Hoe verloopt een metamorfosemassage?

Bij een metamorfosemassage gaat de behandelaar met de vingers langs de benige lijn aan de binnenkant van de voet van de bovenste hoek van de nagel van de grote teen tot aan de bovenkant van het hielbeen en weer terug. Ook aan de lijn die over de wreef loopt wordt aandacht besteed. Op de handen wordt dezelfde behandeling toegepast. De prenatale lijn op het hoofd loopt vanaf het kuiltje midden op het hoofd de fontanel tot aan het kuiltje in de nek. Ook wordt aandacht besteed aan de onderrand van de schedel en aan de benige rand achter het oor tot boven de oorschelp. 

De reflexzone van de wervelkolom correspondeert met tijd voor de geboorte, de pre-natale periode. De herinneringen aan indrukken opgedaan tijdens deze periode bevinden zich in de reflexzone van de wervelkolom. Door dit reflexgebied te behandelen, kunnen blokkades die voor de geboorte zijn ontstaan losgelaten worden en kan de levensenergie die geblokkeerd was weer vrijkomen. Dan wordt genezing mogelijk en kunnen klachten en problemen verdwijnen. Een metamorfose massage geeft ontspanning en rust.

 

 

 Praktijk Aleida    geneesuwlichaam@gmail.com