Praktijk Aleida 0
0
00
Adres en tarieven

Praktijk Aleida is gevestigd op de Verlengde Schrans 8 8932 NN te Leeuwarden.

De praktijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken en ligt op loopafstand van het bus en trein station. De praktijk is rolstoel toegankelijk. U kunt in de parkeervakken op de blauwe schijf voor de praktijk parkeren. Hebt u geen blauwe schijf dan is deze in de praktijk aanwezig.

U kunt voor het maken van een afspraak telefonisch contact op nemen het telefoonnummer is 06-42413298 of u kunt via de link contact het contact formulier in vullen. 

Soms is het niet mogelijk de telefoon te beantwoorden omdat ik bezig ben in de praktijk. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt bel ik u terug.

Ook is het mogelijk een e-mail te sturen voor het maken van een afspraak naar geneesuwlichaam@gmail.com

Tarieven per 1 januari 2021


Consult of behandeling              € 68,00

Kort consult of behandeling       € 50,00

Doordat ik lid ben van de BATC en de NVST komen mijn behandelingen bij de meeste Zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Praktijk Aleida is lid van de RBCZ onder nummer 107582R. Raadpleeg voor vergoeding de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering. 

Afspraken dienen 24 uur van te voren te worden afgezegd. Afspraken die te laat of niet worden afgemeld worden bij u in rekening gebracht en kunnen niet bij uw Zorgverzekeraar worden ingediend.  

 

 

 Praktijk Aleida    geneesuwlichaam@gmail.com